Onze Missie

Onze missie

Met ons gedreven team ‘ervaringsdeskundigen’ houden wij Radio-herinneringen levend. Radio is onze passie en unaniem zijn wij van mening dat Radio een prominente plek heeft in zowel de geschiedenis als het heden. De oude Zeezenders hebben hierbij een speciaal plekje in ons hart omdat wij in onze jeugd hiermee zijn opgegroeid.

Maar er is meer, en juist dat hele spectrum willen wij met onze ‘missie’ levend houden. Het ontstaan van de Radio, de techniek, de maatschappelijke invloed, de invloed van radio op de muziek-(r)evolutie… voor alles willen wij een plekje creëren om met anderen hierover van gedachten wisselen, informatie uit te wisselen en vooral: plezier beleven aan deze mooie uitvinding. Dit doen wij niet alleen, dit doen we met jou!!! Met documentatie, informatie, discussiegroepen, 24/7 oude radiofragmenten en (live?) uitzendingen.

Sluit je aan bij onze Facebook groep en doe mee! En is er iets dat je mist? Ben jij bijvoorbeeld iemand die van een specifiek radio-gerelateerd onderwerp veel weet en dat wil delen met anderen? Neem gerust contact op.

Loading