Jeroen Hazenberg

Met plaatjes draaien en radio luisteren ben ik opgegroeid. Van mijn opa kreeg ik mijn eerste radio en ‘pickup’. Het was wel hoofdzakelijk Nederlandstalig wat onder de naald lag en dat is hedendaags nog steeds terug te vinden in mijn playlists. Via de vader van een schoolvriend kwam ik pas echt in aanraking met muziek en het luisteren naar de radio. Altijd maar luisteren naar de top 40 was geweldig. Maar ook op zondag alle regionale piraten zenders afluisteren en klaar zitten met een cassettebandje om de nieuwste liedjes op te nemen was altijd weer een uitdaging.


Jaren later kwam dit zeker van pas, want ook ik ging sinds de eind jaren 80 met een professionele drive in show op pad, wat ik overigens nog steeds doe. Als mede oprichter en presentator bij omroep Oisterwijk, ging de radio wereld helemaal voor mij open met een eigen dagelijkse ochtendshow. Helaas kon de organisatie financieel niet blijven bestaan en moest na 2 jaar stoppen. Mijn studio is er nog steeds en hier ben ik dan ook regelmatig te vinden. 

Vanaf 28 oktober 2023 maak ik voor De Vrienden Van De Radio het 4de uur op zaterdagmiddag (15:00-16:00) bij Radio Monique International.

Loading