Derk de Wit

Als kind van de jaren 60 (1961) ben ik opgegroeid met het geluid van de zeezenders, en met name Radio Veronica, waar mijn broer al van het begin naar luisterde.


Muziek is mij met de paplepel ingegoten, met name door mijn vader, die regelmatig op zondagmiddag plaatjes draaide. Ook mijn oudere broer en zus, draaiden vaak plaatjes en dat heeft zeker mijn muzikale smaak beïnvloed.

Later begon mijn broer een “geheime”zender en ik trad in dan ook in zijn voetsporen met mijn eigen piratenstation. En toen mijn zuster verkering kreeg met mijn latere zwager, die mede eigenaar was van een drive-in show, was voor mij de muzikale cirkel rond. Trouwens deze drive-in show, Veronica 2000, draaide onder auspiciën van Radio Veronica. Weer een link met de zeezenders.

Tegenwoordig houd ik mij veel bezig met grafisch ontwerp en het creëren van 3D modellen.

Verder vind ik bijna alle ouwe meuk leuk en heb ik een grote collectie oude foto’s met diverse onderwerpen verzameld.

Loading